Home / Actual / Grupul Rewe va deschide un supermagazin Penny Market la Săcele

Grupul Rewe va deschide un supermagazin Penny Market la Săcele

penny micInvestiția grupului Rewe la Săcele se afla în stadiul de proiect, fiind deja achiziționate terenurile necesare, urmând a se demara construcția propriu-zisă. Din surse, se pare că viitoarea locație este în zona fostei săli de sport de la saceleana (zona Clubul Elevilor), pe bulevardul George Moroianu. Aici compania Rewe va deschide un supermagazin sub denumirea Penny Market Săcele.

Grupul Rewe este reprezentat în peste 14 ţări europene, cu o cifră de afaceri de peste 44 miliarde de euro şi un număr total de angajaţi de peste 270.000. Grupul Rewe este prezent în România prin lanţurile de magazine Billa, Penny Market XXL şi Penny Market. Pe piaţa românească conceptul Penny Market a fost introdus în anul 2005, compania ajungând în prezent să deţină 127 magazine Penny Market şi 6 magazine Penny Market XXL.

Ce părere aveţi de deschiderea sau apariţia unor supermarketuri la Săcele?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Citeşte şi despre o super-idee a unui săcelean şi cum îi ajută acesta pe părinţi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

12 comments

  1. Părerea mea: e degeaba! Sunt 3 astfel de magazine în Brașov; cel mai aproape la Noua. Și cu ce va veni în plus față de profi? Cu aproape nimic și gama de produse consider că va fi foarte redusă! De la ei un XXL era mai bun. Vom avea de câștigat cam doar din ciocolata schogetten; 2 lei bucata mai mereu. Un hypermarket pe variantă era util, înființarea TESCO UK m-ar fi bucurat. Cei de la TESCO au anumite îndeletniciri și au pe stic inclusiv produse de renume din USA. Chiar și cora era interesant să apară

  2. Părerea mea: e degeaba! Sunt 3 astfel de magazine în Brașov; cel mai aproape la Noua. Și cu ce va veni în plus față de profi? Cu aproape nimic și gama de produse consider că va fi foarte redusă! De la ei un XXL era mai bun. Vom avea de câștigat cam doar din ciocolata schogetten; 2 lei bucata mai mereu. Un hypermarket pe variantă era util, înființarea TESCO UK m-ar fi bucurat. Cei de la TESCO au anumite îndeletniciri și au pe stic inclusiv produse de renume din USA. Chiar și cora era interesant să apară

  3. De piata locala nu vorbeste nimeni,o sa murim cu lidl,cararefour si toate corporatiile…

  4. De piata locala nu vorbeste nimeni,o sa murim cu lidl,cararefour si toate corporatiile…

  5. Deschideti un Aldi un magazin pentru buzunarul fiecarui om daca ati fost stiti cum sunt preturile

  6. Deschideti un Aldi un magazin pentru buzunarul fiecarui om daca ati fost stiti cum sunt preturile

  7. Este foarte bine. Eu am stiut ca vine LIDL.

  8. Este foarte bine. Eu am stiut ca vine LIDL.

Leave a Reply