Home / Actual / eparinte.ro – Platformă cu sfaturi pentru părinţi, dezvoltată de un săcelean

eparinte.ro – Platformă cu sfaturi pentru părinţi, dezvoltată de un săcelean

eparinteIncepând din 12 septembrie 2015 se deschide oficial programul de evenimente educaţionale care va reprezenta în foarte scurt timp, aşa cum îşi propun iniţiatorii, un reper în ceea ce înseamnă parenting făcut la nivel de excelenţă.

eparinte.ro este o platformă online ce facilitează contactul dintre părinţi şi problemele sau întrebările lor, cu specialişti recunoscuţi din domeniu, ce vor oferi soluţii şi răspunsuri.  Pe eparinte.ro, specialiştii de la Psy4All vor trata teme de maximă importanţă precum:

 1. Începutul în ”profesia” de părinte
 2. Personalitate şi comportament
 3. Creştere şi dezvoltare fizică
 4. Dezvoltarea socia-emoţională
 5. Dezvoltarea cognitivă şi inteligenţa
 6. Limbaj şi Comunicare
 7. Viaţa în familie
 8. Educaţia şi şcoala
 9. Identitate şi valori personale
 10. Tulburări şi comportamente atipice
 11. Securitatea copilului (4S), precum şi multe alte subiecte de interes pentru părinţi (sau viitori părinţi) şi educatori.

Psy4All este un grup de specialişti format din 4 (patru) cadre universitare, psihologi acreditaţi de Colegiul Psihologilor din România, compus din:

Conf. univ. drLaura Teodora David

Lect. univ. dr. Laura-Elena Nastasa
Lector univ. dr.Camelia Truta Lect. univ. drAna-Maria Cazan

silviuCreşterea şi siguranţa copilului sunt chestiuni serioase. Informarea în acest domeniu trebuie să o facem numai de la profesionişti. Pe eparinte.ro vom livra mereu 90% conţinut educaţional şi 10% imagine… Niciodata invers!.

Silviu Măgureanu, dezvoltator platformă eparinte.ro

Toate temele abordate vor fi sub forma de cursuri, workshop-uri, seminarii şi evenimente ad-hoc, toate video live sau înregistrate cu sistem de comunicare live dintre participanţi şi lectori prin care se speră aducerea unui aport la o mai buna înţelegere şi educare a copilului.

Pentru mai multe despre eparinte.ro click aici

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia