Home / Actual / CS Rugby Săcele – Vicecampioană Națională

CS Rugby Săcele – Vicecampioană Națională

Clubul Sportiv Rugby Săcele a reușit o nouă performanță marcantă pentru istoria modernă a sportului săcelean, reușind să se claseze cu echipa U14 pe locul 2 în Circuitul Național de mini-rugby. Vă reamintim faptul că anul trecut, CSR Săcele a fost Campioană Națională cu echipa U12 a clubului.

În perioada 5-6 septembrie a avut loc la București, pe stadionul Arcul de Triumf, turneul final al Camionatului Național de mini-rugby și anume Trofeul Munteniei. CS Rugby Săcele a făcut această deplasare în postura de ocupantă a locului 2 în clasament, după ce la toate cele trei turnee care avuseseră loc până în acel moment, săcelenii se clasaseră pe locul 2 ( Trofeul Brașovului, Trofeul Moldova și Trofeul Munteniei ). La Trofeul Munteniei au participat 19 cluburi cu 30 de echipe, numărând 600 de copii împărțiți pe 3 categorii de vârstă. CSR Săcele a trecut în grupe cu 36-0 de Gura Humorului și cu 3-0 de Ilfov, iar în semifinală a dispus de CSM București cu 19-7. A urmat finala pierdută 5-14 împotriva celor de la CSO Ovidiu, echipa cea mai bună din campionat care s-a și încununat Campioană Națională.

 Citește și despre ce supermagazin se va construi la Săcele

Felicitări în primul rând jucătorilor care reprezintă cu mândrie orașul Săcele la fiecare meci pe care îl joacă, și antrenorilor principali ( Dragoș Adrian și Gabriel Solcan – foto jos, stânga, respectiv dreapta ) care au încropit această echipă U14 practic din nimic ( vă reamintim că în sezonul trecut toți jucătorii implicați în competiții aveau mai puțin de 12 ani ). Felicitări întregului staff, părinților și  tuturor celor care au contribuit la performanțele din ultimii 2 ani ai CSR Săcele, un club tânăr, mic, dar cu o inimă mare și cu o sete nestăpânită de performanță, sete mânată doar din dragostea pentru acest minunat sport.

 Un săcelean vine în ajutorul părinților din România

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply