Home / Actual / Fostul primar Vasile Lața s-a plimbat cu autobuzul galben. Ce părere a avut?

Fostul primar Vasile Lața s-a plimbat cu autobuzul galben. Ce părere a avut?

Ideea realizării unui studiu sociologic privind părerea săcelenilor despre condițiile de transport local până în Brașov și înapoi nu e nouă. Doar că acum ea a și fost pusă în practică de un localnic inimos, consilierul județean Lucian Pascu, conform brasovultau.ro

Acesta a vrut, pe lângă chestionarul privind părerea oamenilor despre starea autobuzelor existente și a numărului precar al acestora, să le arate cetățenilor “pe viu” că se poate face naveta zilnică între cele două municipii în condiții care țin de normalitate și civilizație.

Invitat să vadă autobuzul nou-nouț, fostul primar săcelean Vasile Lața s-a arătat extrem de plăcut impresionat.

“Este o inițiativă lăudabilă din partea lui Lucian Pascu. Toți locuitorii municipiului nostru merită să schimbăm fața Săcelelui și din punctul de vedere al transportului public local. Mai ales că până acum nu am avut vreun autobuz nou, e timpul să avem și noi asemenea autovehicule moderne, comode”, a declarat fostul primar.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. Pe vremea cand era primar, de cate ori a circulat cu autobuzul de Sacele?

  2. Iti recomand: "Oglinda sparta"(A.C.) , "Autoportret intr-o oglinda sparta" (O.P.) si filmul "Uite cine vorbeste acum" in rest numai de bine……

Leave a Reply