Home / Actual / Concurs ocupare funcție publică de execuție în cadrul Compartimentului de Autoritate Electorală

Concurs ocupare funcție publică de execuție în cadrul Compartimentului de Autoritate Electorală

In conformitate cu prevederile Legii nr.188/1999 privind Statutul Funcţionarilor Publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi ale H.G.nr.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Săcele, cu sediul în Săcele, Judeţul Braşov, Str. Piaţa Libertăţii, nr. 17 organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Săcele,  după cum urmează:

Compartiment Autoritatea Electorală

  1.CONSILIER JURIDIC, clasa I, grad profesional debutant -2 Posturi

  1. a) Conditii generale de participare : candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de art.54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul Functionarilor Publici, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,
  2. b) Conditii specifice :
  •  studii universitare de licenta absolvite cu diplom[ de licență, respective studii superioare de lungă durată , absolvite cu diplomă de licență în știinte juridice, specializarea drept,sau echivalentă;
  •  fără vechime;
  •  cunoștinte operare pe calculator, nivel mediu;

Concursul  consta in urmatoarele etape:

  • selectia dosarelor
  • proba scrisa se va sustine in data de 31.05.2016 ora 10.00 la sediul Primariei Municipiului Sacele
  • interviul se va sustine in data de 02.06.2016 ora 12.00 la sediul Primariei Municipiului Sacele

Dosarele de inscriere se pot depune in termen de 20 zile de la publicarea anunțului,  la secretariatul comisiei de concurs din cadrul Primăriei Municipiului Săcele .

Bibliografie (apasă pentru detalii)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply