Home / Actual / Foișoarele din zona izvorului Valea Largă au fost demontate de autorități!! De ce s-a întâmplat asta?

Foișoarele din zona izvorului Valea Largă au fost demontate de autorități!! De ce s-a întâmplat asta?

Nemultumiti ca au ramas fara foisoarele unde se odihneau in drumul spre/dinspre izvorul din Valea Larga, sacelenii solicita ca acestea sa fie remontate.

Pana la o opinie oficiala a autorităților locale, un punct de vedere pertinent a aparut in spațiul public din partea consilierului local Popa Marius-Cristian.

”În calitate de consilier local, care am propus captarea izvorului din Valea Largă, am proiectat aducțiunea și am supravegheat construcția captării izvorului, l-am interpelat ( întrebat în cadru oficial ) pe primar de ce au fost demontate foișoarele în cauză!

Răspunsul a fost ,,pentru că primăria le-a amplasat în pădure fără a respecta legislația de mediu” adică nu au solicitat avizul agenției de mediu Brașov și nici a Gărzii Forestiere Brașov, într-un cuvânt au fost montate ILEGAL cu toate că procedura era relativ simplă.

Primaria, pentru a nu lua amendă le-a demolat, alți bani bineînțeles din bugetul local.

În momentul de față s-au făcut demersurile legale pentru a amplasa cu acte în regulă la loc foișoarele în cauză .

Tot la solicitarea cetățenilor din Săcele am cerut primăriei amplasarea și pe noul drum Valea Largă – Poiana Angelescu a unor foișoare. Și pentru acestea s-au făcut demersurile legale de amplasare.

Primarul s-a obligat să le amplaseze în această vară, foișoarele sunt incluse că valoare în rectificarea bugetară la ședința de Consiliu Local de joi 25 mai!

Sper să le și vedem montate, căci s-a mai întâmplat destul de des ca primarul să aibă aprobări, să aibă bani în buget și să nu execute lucrarea în cauză personalul primăriei nefacând documentele legale necesare executării lucrărilor!”

(VIDEO) Batjocura din transport continuă! Autobuze ”obosite”, trase pe dreapta în stații … călătorii suferă, primarul se amuză?! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia