Home / Actual / (VIDEO) Batjocura din transport continuă! Autobuze ”obosite”, trase pe dreapta în stații … călătorii suferă, primarul se amuză?!
fotomontaj Saceleanul.ro

(VIDEO) Batjocura din transport continuă! Autobuze ”obosite”, trase pe dreapta în stații … călătorii suferă, primarul se amuză?!

După aproape 8 ani la conducerea Municipiului Săcele, cu un director obedient la SC Servicii Săcelene SRL și cu o majoritate la fel de ascultătoare formată din PSD și UDMR și în Consiliul Local, primarul Popa Virgil nu mai are nicio soluție pentru a moderniza transportul în comun.

Din păcate, săcelenii ce folosesc autobuzele pe ruta Săcele-Brașov nu mai au nicio speranță și nici răbdare. 

Condițiile sunt precare, autobuzele ce deservesc această rută fiind o batjocură la adresa transportului civilizat și a cerințelor anului 2023.

Singura soluție pe care Popa Virgil a mai putut-o gândi este să abandoneze total acest serviciu, să trimită câțiva zeci de oameni în șomaj și să meargă la RAT Brașov pentru ca societatea brașoveană să preia și linia de la Săcele.

Acest lucru ar urma să se întâmple, conform spuselor primarului, chiar anul acesta de la 1 septembrie.

Până atunci, JALE!

Cum până la 1 septembrie mai sunt câteva luni bune, săcelenii sunt condamnați să folosească un transport în comun nesigur, deservit de autobuze cu probleme tehnice vizibile ochiului liber și care se strica des, lăsând în stație călătorii ce întârzie la serviciu sau la școală.

Desigur că despre aceste aspecte primarul Popa Virgil nu scoate un sunet. Nu tu explicații, nu tu scuze. Săcelenii primesc doar indiferență din partea acestui edil.

În localitatea pe care o păstorește de aproape 8 ani trebuie să curgă doar lapte și miere, așa cum sunt prezentate triumfalist ”realizările” în tot felul de publicații în care acesta a cumpărat spațiu publicitar ( a se citi știri locale) tot din banii comunității.

Problemele sunt ale altora, meritele doar ale sale.

Material video cu ÎNCĂ un autobuz de Săcele defect și tras pe dreapta, de data aceasta in stația Electroprecizia (22 mai 2023, ora 19.30)

acest material este o opinie politica

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia