Home / Actual / Dr. Pandi Eduard este medic primar chirurgie generală și Dr. Barbu Octavian Laurian este medic specialist chirurgie generală în cadrul Spitalului Municipal Săcele

Dr. Pandi Eduard este medic primar chirurgie generală și Dr. Barbu Octavian Laurian este medic specialist chirurgie generală în cadrul Spitalului Municipal Săcele

Lipomul este o tumoră benignă formată din țesut gras. Arată ca un nodul mic, situat chiar sub piele, și poate apărea în orice zonă a corpului. Chiar dacă este necanceros, acesta tot trebuie examinat de către un medic, pentru a exclude orice potențial risc pentru sănătate.

🔎 Cauzele apariției lipomului nu se cunosc cu exactitate. Totuși, se poate dezvolta după leziuni care traumatizează țesutul adipos subcutanat. În cazul în care se dezvoltă în zonele mai sensibile, acesta poate fi însoțit de durere.

Un lipom are următoarele caracteristici:

👉 este moale la atingere;

🏻 pielea care îl acoperă nu-și schimbă culoarea;

📈 crește lent;

🦵 se simte imediat sub piele, nu în profunzime.

__________________________________________

👨🏻‍⚕️ Dr. Pandi Eduard este medic primar chirurgie generală și Dr. Barbu Octavian Laurian este medic specialist chirurgie generală în cadrul Spitalului Municipal Săcele, aflat pe str. Oituz Nr. 54. Serviciile oferite sunt:

➡ abces furuncul hidrosadenită, perianal și pilonidal;

➡ biopsie cutanată, musculară;

➡ cură chirurgicală a unei tumori cutanate;

➡ excizia chistului sebaceu, lipomului, unghiei încarnate sau a unui corp străin;

➡ incizia abcesului mamar;

➡ recoltare material bioptic;

➡ scos fire;

➡ sutură plagă;

➡ toaletat și pansat plagă;

➡ trombectomie hemoroidală.

☎☺️ Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0368.005.356, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Colegii noștri vă vor îndruma mai departe!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia