Home / Actual / FC Precizia Sacele a cucerit cetatea Rupea

FC Precizia Sacele a cucerit cetatea Rupea

FC Precizia Sacele s-a deplasat astăzi ( n.r. duminica 1 martie) la Rupea, pentru a o întâlni într-un nou meci de pregătire pe ACS Prietenii Rupea, lidera seriei Est- Fagaraș a Ligii a V-a.

După o primă repriză terminată 1-1, a urmat o parte a doua în care FC Precizia Sacele a reușit să marcheze de 4 ori, scorul final fiind ACS Prietenii Rupea – FC Precizia Sacele 3-5. Pentru săceleni au marcat Tutu, Bucur (2), Sănduleac și Voicu, iar Milu, portarul echipei noastre a reușit să apere o lovitură de la 11 metri.

Atacul merge foarte bine, am reușit să marcăm 15 goluri în 5 meciuri amicale, dar mai avem de lucru în zona de apărare, acolo unde este nevoie de mai multă implicare defensivă din partea mijlocașilor. Totuși, suntem pe drum cel bun.

Andrea Adamo – Antrenor FC Precizia Sacele

Pentru FC Precizia Sacele au evoluat Milu, Dima, Trusca, Solomonean, Babeiu, Sanduleac, D’Ambrosio, Tutu, Voicu, Bucur, Bodrea. Au mai intrat: Antal, Croitor.

Pentru fotbaliștii săceleni urmează un meci amical cu Râșnovul.

Citește și cine a câștigat Campionatele Naționale la schi sărituri de la Râșnov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply