Home / Actual / FC Precizia Sacele pierde acasa cu Cetatea Rasnov

FC Precizia Sacele pierde acasa cu Cetatea Rasnov

mariciceanuPortarul Milu şi atacantul Măricineanu nu au mai fost suficienţi pentru FC Precizia Săcele. C.S. Olimpic Cetate Rasnov a câştigat cu 5-3 amicalul disputat la Săcele, cu echipa din oraşul nostru. Prima repriză s-a terminat 0-2 pentru oaspeţi care au ştiut să finalizeze puţinele ocazii avute.

În repriza a doua săceleni au marcat de 2 ori prin Măricineanu şi o dată prin Ciuculan, iar Milu a apărat din nou un penalty. Nu a fost suficient, deoarece şi Cetatea Râşnov a marcat de 3 ori, scorul final fiind 3-5!

O remiză cu o echipă de divizia superioară ne permitea să arătam o creştere a noastră, dar nu a fost sa fie aşa. Am pierdut, totuşi de remarcat în perioada de pregătire este evoluţia vârfului de atac Eduard Măricineanu (foto sus) care a reuşit să marcheze în fiecare meci amical de până acum.
Andrea Adamo – Antrenor FC Precizia Sacele
Pentru FC Precizia Săcele au evoluat Milu, Dima, Solomonean, Babeiu, Mohar, D’ambrosio, Ţuţu, Sănduleac, Năsui, Măricineanu, Ciuculan. Au mai intrat pe parcurs şi Antal, Potera, Gherasa, Cotnereanu şi Voicu.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply