Home / Actual / FAKE NEWS marca PSD la Săcele! Consilierul nu a hărțuit pe nimeni, angajata din Primărie era înspăimântată de ce ”ar putea păți dinspre șefii ei”

FAKE NEWS marca PSD la Săcele! Consilierul nu a hărțuit pe nimeni, angajata din Primărie era înspăimântată de ce ”ar putea păți dinspre șefii ei”

Consilierul Cristian Popa, acuzat cu un mare fake news marca PSD Săcele și Popa Virgil de hărțuirea unei angajate din Primăria Săcele, face lumină în cazul de astăzi.

Pe scurt povestea este asa … 

  • Un consilier local observă că cetatenii sunt clienti si exista chestionarul pe care trebuie să îl completezi, dar nu ai voie să îl iei acasă
  • Angajata nu este hartuita, ci mai degrana inspaimantata de ce ar putea pati dinspre sefii ei: ”Vă rog nu luaţi formularul îmi creaţi probleme”
  • Abuz in functie? Primarul ordona ca anumite persoane sa nu fie lasate in institutie dupa bunul plac?

Iată postarea acestuia:

Sunt acuzat (de primar bineînţeles) că am hărţuit o funcţionară publică.

De fapt, ,,domnule” primar conducerea autoritară , discreţionară şi dictatorială pe care o ai în primărie are ca efect terorizarea şi hărţuirea pemanentă a angajaţilor, funcţionara la care faci referire era în pragul leşinului din cauza faptului că putea să-şi piardă serviciul pentru că un cetăţean din întâmplare şi consilier local a luat din primărie un formular necompletat pus acolo la dispoziţia publicului.

Asta este adevărata hărţuire la care supuneţi zi de zi zeci de angajaţi care vin cu frică şi groază la primărie de teama unui om care se comportă ca un tartore pe moşia lui uitând că este în slujba cetăţenului dar care se comportă ca pe feuda proprie.

Pe zi ce trece, deşi sunt nevoit de interesele concetăţenilor mei care m-au ales să-i reprezint , îmi este din ce în ce mai greaţă să interacţionez cu aparatul executiv al primăriei sau cu majoritatea consilierilor locali care nu au demnitate umană şi coloană vertebrală comportându-se ca nişte marionete ale căror sfori sunt comandate de butonul de pe biroul primarului.

Iată povestea completă și netrunchiata!

Chestionarul pe care trebuie să îl completezi, dar nu ai voie să îl iei acasă?

În cursul zilei de ieri 01.02.2022 în calitate de Consilier Local m-am deplasat la primărie spre a depune la registratură o solicitare din partea cetăţenilor de pe strada Ciucaş în legătură cu o problemă nerezolvată de cca. 4-5 luni (un şanţ pe carosabil).

După ce am depus adresa în cauză , doamna de la ghişeu mă roagă să competez un chestionar, fiind grăbit completez chestionarul în cca. 20 secunde, fără să citesc antetul, ci doar întrebările.

În momentul când predau chestionarul la ghişeu îmi sare în ochi formula de adresare – STIMATE CLIENT – şi rămân blocat, în fine chestionarul era deja la angajata primăriei , nici o problemă iau un alt chestionar necompletat din rastelul cu chestionare şi dau să ies din biroul C.I.C.

În timp ce eram la usă se aud în urma mea solicitările disperate ale angajetei ,, domnu , domnu… vă rog să nu luaţi formularul , nu aveţi voie ” răstimp în care angajata se ridică de la ghişeu şi iese din spatele paravanului după mine să recupereze formularul, mă înorc grăbit.

”Vă rog nu luaţi formularul îmi creaţi probleme”

Din nou surpriză, faţa angajatei primăriei este transfigurată de spaimă ,,mâinile îi tremură la fel şi vocea, mă imploră ,, Vă rog nu luaţi formularul îmi creaţi probleme ”

Rămân INTERZIS, nu mai înţeleg ce se întâmplă , solicit pe un ton autoritar dar respectuos să-mi precizeze cadrul legal care îmi interzice să iau acest formular necompletat acasă pentru a-l studia în amănunt.

Angajata intră după tejghea şi solicită sprijin, vine încă o angajată de la birouri îmi explică care este treaba cu formularul: este vorba de un audit extern al primăriei.

Îi explic şi eu atât primei angajate cât şi celei ce a venit ulterior ce neconcordanţe am găsit în chestionarul primăriei şi le întreb dacă este normal să tratăm contribuabilul săcelean ca pe un CLIENT adică ca la piaţă sau la supermarket.

Angajatele rămân şi ele blocate ,, ….păi nici noi nu am observat …”. Le explic celor doua angajate că iau formularul pentru a întreba factorii de decizie din executiv cum este posibil să tratăm cetăţenul cu STIMATE CLIENT într-o instituţie publică de interes local cum este primăria.

Prima angajată se roagă iarăşi de mine ,, ….vă rog să nu-mi creaţi probleme ” , o sfătuiesc, înainte să ies, să facă raport scris la superiori şi să spună ca a venit un consilier local şi a luat un formular, în felul acesta ea fiind în afara oricărui pericol.

Abuz in functie? Primarul ordona ca anumite persoane sa nu fie lasate in institutie dupa bunul plac?

Ies din biroul C.I.C. şi dau să merg în curtea primăriei unde aveam parcată maşina , sare ca ars şi fuge după mine poliţistul local (poştal) de la uşa de acces a primăriei ,, alo, alo domnul staţi aşa ……nu aveţi voie să intraţi ”

Rămân blocat pentru a N-a oară în ultimele 5 minute … Cum adică nu am voie !? Răspunsul poliţistului local este clar şi tranşant ,,aşa a ordonat domnul primar nu mai sunteţi consilier şi nu aveţi ce căuta în primărie ” , mă sui în maşină şi plec!

Astăzi…….SURPRIZE , SURPRIZE …..articol în presa on-line asevită primarului – FUNCŢIONARĂ PUBLICĂ HĂRŢUITĂ DE LIBERALUL POPA CRISTIAN – şi să fie meniul complet pe site-ul ,,independent” apar înregistrările video de pe camerele de supraveghere din primărie , cu cele cca. 2 min în care eram prezent în incinta biroului C.I.C. , înregistrări fără sonor din care s-a decupat cam 10 sec., şi în care se vede doar cum gesticulez în convorbirea mută cu cele două angajate ale primăriei.

STIMAŢI CLIENŢI – care mai mergeţi pe la primărie, nu uitaţi să-i întrebaţi pe cei de acolo când începe Black Friday – la taxele şi imozitele locale , măcar dacă suntem trataţi de această administraţie incompetentă ca nişte clienţi măcar să avem ceva de câştigat din aceasta!

conform material Facebook

Vrăjelile lui Popa Virgil! CSM – Clubul Sportiv Municipal Săcele, o promisiune mincinoasă încă din 2018

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia