Home / Actual / (VIDEO) Interpelat în Consiliul Local, primarul mai amână un an rezolvarea problemelor juridice ale terenurilor din zona străzii Carierei

(VIDEO) Interpelat în Consiliul Local, primarul mai amână un an rezolvarea problemelor juridice ale terenurilor din zona străzii Carierei

La solicitarea cetăţenilor de pe str. Carierei, consilierul local Cristian Popa l-a interpelat pe primarul Popa Virgil în cadrul şedinţei de Consiliu Local al municipiului Săcele din data de 27 ianuarie 2022.

Totul în legătură cu promisiunea făcută de primar încă din 2016 că va rezolva situaţia juridică a terenurilor din zona străzii Carierei, o promisiune electorală, pe care cei din zona, afectati de situatie, spun ca primarul nu a respectat-o de 6 ani.

Primarul promite (din nou) că rezolvă anul acesta și se laudă cu utilitățile introduse prin anii ’90

Un locuitor din zonă îl contrazice pe primarul Virgil Popa: ”Referitor la ce a relatat domn” primar … zero… Gaz și celelalte utilități sânt din vremea demult apusă, gazul cum bine știți imediat după ’90. Eu n-am înțeles decât că “speră să ne rezolvè “situația mai ales că trebuia s-o facă fără a ne “milogii” de primărie. În stuația de față nu pot să-mi fac o firmă, o afacere sau să mai montez un contoar electric. Mai nou la preschimbarea cărții de identitate se condiționează să închei contract cu Cibinul?”

Material video mai jos:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia