Home / Actual / Factor postal atacat la Sacele

Factor postal atacat la Sacele

 

În Săcele, poştaşii sunt atacaţi în plină zi!

Astfel, luni (23.02.2015) în jurul orei 10.00 cei trei minori  s-au întâlnit în zona Oficiului Poștal din Cernatu, pe strada Al. Lapedatu, au așteptat ca persoana vătămată B.A. să iasă din clădire și apoi au urmărit-o până în zona Valea Cernatului. Infractorii aveau informaţii că poştasul ducea pensiile, plânuind să-l deposedeze pe acesta de banii din geantă!

Unul dintre inculpaţi a lovit persoana vătămată cu o coadă de topor până ce aceasta a căzut la pământ. Pentru că poştaşul a început să strige după ajutor, cei trei inculpaţi s-au speriat și au fugit. Persoana vătămată B.A. a prezentat leziuni care au necesitat 10-12 zile îngrijiri medicale.

În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă care a fost admisă de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Braşov, fiind emise mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile începând cu data de 25.02.2015.

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei mun. Săcele, sub supravegherea procurorului de caz, conform brasovultau.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia