Home / Actual / Doi indivizi cer taxa de protectie cu pistolul la Sacele

Doi indivizi cer taxa de protectie cu pistolul la Sacele

Polițistii din Săcele au fost sesizaţi de către un elev de 16 ani că doi tineri l-au amenințat cu un pistol și i-au solicitat suma de 250 lei lunar ca taxă de protecție, ne informeaza newsbv.ro

În urma investigaţiilor efectuate de polițiști, cei doi indivizi, de 21, respectiv 22 de ani, au fost identificați, iar polițiștii au efectuat ieri percheziții la domiciliile lor. Oamenii legii au găsit acasă la unul dintre indivizi un pistol replică tip Air Soft, care a fost ridicat pentru cercetări.

„Suspecții au fost reținuți de polițiști și prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, iar în urma probatoriului administrat de polițiști și procurorul de  caz, Judecătoria Brașov a dispus arestarea preventivă pentru 20 de zile a suspectului care deținea pistolul și cercetarea în libertate a celuilalt, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj“, anunșat astăzi cms. șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la 5 ani de închisoare.

sursa: newsbv.ro

Citeşte şi despre cine a fost bătut ziua în amiza mare în Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply