Home / Actual / Eveniment caritabil: “Alături de Robert” la Săcele

Eveniment caritabil: “Alături de Robert” la Săcele

Anca Popuțoaia, coregrafa secției de dans a Asociației Club Sportiv Săcele și Mihaela Croitoru, instructor de aerobic, își unesc din nou forțele pentru a ajuta un tânăr din Săcele și familia acestuia să treacă mai ușor peste momentele grele din viața lor.

Anca și Mihaela vor organiza pe data de 15 noiembrie, începând cu orele 12:00, în sala de sport din Cartierul Ștefan Cel Mare un eveniment ce va dura aproximativ o oră și jumătate, ce va avea două părți: prima, cea artistică, va fi susținuta de mult-premiatele dansatoare ale Ancăi Popuțoaia, iar cea de-a doua va fi o jumătate de ora de aerobic cu Mihaela Croitoru.

Intrarea la acest eveniment va fi 20 lei, toți banii strânsi urmând a fi donați familiei lui Demeter Robert-Ionuț, elev în clasa a-III-a la Școala Generală Nr.4 “Frații Popeea” din Săcele. Acesta a fost diagnosticat cu o boală grea, ce a fost descoperită în data de 13 aprilie 2015, când Robert avea doar 9 ani. Timp de 5 luni acesta a fost internat la Cluj, la institutul Ion Chiricuța. Drumurile lungi și dese până la Cluj-Napoca au pus greu la încercare atât fizic, cât și financiar familia lui Robert, acest eveniment propunându-și să îi ajute pe părinți.

În afară de spectacolul și de jumătatea de oră de aerobic propusă de organizatori, toți cei ce vor cumpară un bilet de intrare vor primi și un bilet de tombolă, premiile urmând a fi prezentate ulterior într-o știre tot aici, pe Saceleanul.Ro

Haideți să fim în număr cât mai mare alături de Robert! Vă așteptăm!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply