Home / Actual / Elevii săceleni participă la concursul „Icoana și Școala mărturisirii”

Elevii săceleni participă la concursul „Icoana și Școala mărturisirii”

În contextul anului omagial dedicat icoanelor, iconarilor și pictorilor bisericești în Patriarhia Română, Parohia Ortodoxă Sfinții Arhangheli „Mihail și Gavril”, în parteneriat cu Liceul Teoretic „George Moroianu” din Săcele, participă la concursul „Icoana și Școala mărturisirii”.

Concursul își propune să îi ajute pe elevii participanți să își descopere, prin activități de creație, noi aptitudini, să își formeze deprinderi, să promoveze practici noi privind învățarea și să realizeze schimbul de experiență între copii.

Proiectul se desfășoară în perioada decembrie 2016 – mai 2017, în concurs fiind implicați elevii din clasele de gimnaziu de la Liceul Teoretic „George Moroianu” din Săcele, care frecventează atelierul de iconografie.

ne-a declarat Șerban Raluca Petruța, profesor coordonator

Având experiența participării de anului trecut, cand s-a obtinut premiul al II-lea în cadrul Mitropoliei Ardealului, elevii atelierului de iconografie Sfinții Arhangheli „Mihail și Gavril” s-au pregătit intens și anul acesta și speră la o performanță la fel de frumoasă.

 ↓ Citește mai jos o altă știre interesantă! ↓

Primăria caută soluţii pentru realizarea depozitului de lemne la Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply