Home / Actual / Elevii săceleni au vizitat Farmacia Precizia în cadrul Programului “Școala Altfel”

Elevii săceleni au vizitat Farmacia Precizia în cadrul Programului “Școala Altfel”

Viitori farmaciști și chimiști declarați după experiența avută, elevii clasei a II-a din Liceul Teoretic “George Moroianu” au rămas foarte impresionați după ce au vizitat zilele trecute Farmacia Precizia în cadrul Programului Național “Școala Altfel”. 

Însoțiți de doamna învățătoare Mihai Victoria și de câteva mamici, copiii au făcut un tur al farmaciei și au asistat la o demonstrație practică în receptură (laboratorul Farmacia Precizia – locul unde se întâmplă magia preparării produselor).

Elevii au aflat care sunt substanțele folisite la prepararea produselor FPS, au fost fascinați de o demonstrație spectaculoasă a unor reacții chimice și le-au ajutat pe farmacistele din receptură, Monika și Mădălina, să prepare Crema Baby, unul dintre produsele cele mai apreciate ale farmaciei.

La sfârșitul demonstrației practice, vizitatorii au primit cadouri din partea Farmaciei și s-au bucurat de turtă dulce pregătită cu drag de Lov’in Bakery.

Cel mai impresionant moment al zilei a reprezentat pentru colectivul farmaciei primirea din partea copiilor a unor minunate diplome și cadouri (foto jos), fiecare însoțit de câte o mică poveste.

Arome delicioase de sărbători, în ediție limitată, de la Farmacia Precizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply