Home / Actual / Elevii au fost repartizați în licee. Care este situația la Săcele?

Elevii au fost repartizați în licee. Care este situația la Săcele?

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat pe 12 iulie, pe http://admitere.edu.ro, rezultatele primei etape a repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor de clasa a VIII-a.

Astfel, la nivel national, dintre cei 112.949 de elevi care au completat fişe de înscriere, au fost repartizaţi 112.368 de elevi (99,5%), în funcție de una dintre opţiunile exprimate.

Numărul total de opţiuni selectate de către candidaţi a fost de 1.604.944, ceea ce conduce la o medie de 14 opţiuni/elev.

Cum stăm la Săcele?

La profilul real, specializarea “Științe ale naturii” din cadrul Liceului Teoretic “Zajzoni Rab Istvan” s-au înscris 12 candidați, ultima medie de la această specializare fiind 4,73.

La Liceul Teoretic “George Moroianu”, 19 locuri s-au ocupat la profilul umanist cu specializarea filologie, ultima nota fiind 4,20, iar la profilul real, specializarea “”Stiinte ale naturii” s-au ocupat 15 locuri cu ultima nota de inscriere 3,91.

Liceul Teoretic “George Moroianu” are câte 28 de locuri pentru fiecare din cele două specializari de mai sus.

Elevii ce nu și-au găsit până acum un loc vor intra fie în etapa de soluționare a cazurilor speciale (19-21 iulie), fie în a doua etapă a repartizării, programată în data de 8 septembrie, alături de absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat în această etapă, care nu s-au înscris sau care nu au avut situația școlară încheiată înainte de această etapă.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply