Home / Actual / Radu Costache, medaliat la Piteşti şi în drum spre o mare competiţie europeană

Radu Costache, medaliat la Piteşti şi în drum spre o mare competiţie europeană

Weekend-ul trecut a fost unul extrem de încărcat pentru atleţii din România fiind organizată la stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, etapa finală a Campionatului Naţional pentru seniori şi tineret.

Unul dintre medaliaţi a fost şi atletul săcelean Radu Costache, legitimat la CS Farul, acesta obţinând un argint la 100 metri garduri tineret.

Săptămâna viitoare (20-23 iulie), Radu face parte din lotul format din patru sportivi legitimaţi în Constanţa ce vor face deplasarea la Campionatul European de Juniori l de la Grosetto (Italia).

Radu Costache este un sportiv în care mi-am pus mari speranţe, însă mai are nevoie de timp pentru a se adapta la Constanţa, fiind de origine din Braşov. Mai avem de lucrat pregătirea fizică şi alte puncte sensibile ce trebuie să le reglăm. Este un sportiv foarte talentat, însă este inconstant”, a concluzionat pentru cugetliber.ro Alin Larion, antrenorul acestuia.

Mult succes!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply