Home / Actual / ELECTROPRECIZIA continuă să fie un angajator stabil și puternic, chiar și în această perioadă dificilă

ELECTROPRECIZIA continuă să fie un angajator stabil și puternic, chiar și în această perioadă dificilă

Într-o perioadă când multinaționalele trimit angajații acasă în șomaj tehnic sau concedii fără plată, când parte din beneficiile lor sunt suspendate pentru că trebuie luate măsuri de reducere a costurilor, compania săceleană face exceptie.

ELECTROPRECIZIA, companie 100% românească, continuă să fie un angajator stabil și puternic.

Aici nu s-au luat măsuri de reducere a costurilor prin acțiuni de reducere a personalului, șomaj tehnic sau concedii fără plata, în ELECTROPRECIZIA toți angajații lucrând în condiții optime de siguranță.

În parcul industrial și logistic ELECTROPRECIZIA lucrează mai mult de 1.000 de angajați.

ELECTROPRECIZIA GRUP caută candidați potriviți pentru diversitatea de roluri deschise din producție și face angajări. DETALII click AICI!

Rolurile (posturile vacanțe/deschise) pentru care căutăm colegi care își doresc să facă parte din povestea de succes de peste 80 de ani sunt: operatori bobinare, tehnician (calitate), ingineri de proces, strungar CNC, electrician întreținere și reparații, sculer matriter, șef unitate de producție, montator subansamble, mecanic întreținere, frezor universal.

Electroprecizia a luat măsuri de minimizare a efectelor pandemiei COVID-19 încă de la început: “Este important să menținem activitatea în toate companiile din grup”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia