Home / Actual / Electroprecizia, cartier fără pază și ordine. A treia incendiere de EcoInsula la Săcele?

Electroprecizia, cartier fără pază și ordine. A treia incendiere de EcoInsula la Săcele?

Locuitorii din Electroprecizia au motive serioase să fie îngrijorați de siguranța în cartier, după ce o a treia EcoInsula a luat foc sau a fost incendiată voluntar în ultimele 30 de zile.

Este vorba (de această dată) de sistemul de colectare a deșeurilor menajere aflat în spatele blocurilor de pe câmp (nr. 35-36), așa cum le știu dintotdeauna locuitorii din cartier.

Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca focul să nu se extindă, însă îngrijorarea rămâne.

Nu este primul eveniment de acest fel din ultimele 30 de zile.

În cursul nopții de duminică spre luni (7 spre 8 noiembrie) încă o EcoInsulă a fost incendiată în municipiu – în zona blocului ANL, fiind distrusă complet.

În seara zilei de 13 octombrie, tot în cartierul Electroprecizia a ars fulgerator și EcoInsula din centrul, lângă blocul 22, in zona Profi.

Toate acestea, în timp ce Poliția Locală aflată în subordinea primarului se ocupa de împărțit pliante informative în municipiu, pentru a dezvolta cultul personalității conducătorului suprem ce apare în fiecare număr.

În secolul tehnologiei, administrația folosește camere de luat vederi pentru vendete politice și nu pentru protecția cetățenilor. 

(VIDEO) Din gelozie? Un bărbat a turnat benzină pe un bloc și i-a dat foc. Locuitorii din Ștefan Cel Mare sunt îngroziți!

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia