Home / Actual / (VIDEO) Din gelozie? Un bărbat a turnat benzină pe un bloc și i-a dat foc. Locuitorii din Ștefan Cel Mare sunt îngroziți!

(VIDEO) Din gelozie? Un bărbat a turnat benzină pe un bloc și i-a dat foc. Locuitorii din Ștefan Cel Mare sunt îngroziți!

Opt persoane au suferit atac de panică și li s-a acordat asistență medicală la fața locului de către personalul medical dupa ce un bărbat din Săcele a recurs la un gest groaznic.

Acesta nu a suportat gândul că fosta lui soție încearcă să își refacă viața după divorțul de el, așa că a trecut la amenințări, iar amenintarile au devenit realitate când individul a încercat să incendieze blocul unde locuiește femeia în cauză.

Toate cele 8 persoane (printre care 4 copii) au refuzat transportul la spital, spune BrasovTV.com

”Au fost evacuate 8 persoane  de către pompieri, iar aproximativ 40 de persoane s-au autoevacuat.

Dintre cele 8 persoane evacuate de pompieri, 6 persoane au fost  evacuate de la etajele 3 și 4 cu autoscară de salvare la înălțime. 

Cauza izbucnirii incendiului este in curs de stabilire“, potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. Brașov, maior Ciprian Sfreja.

La data de 09 noiembrie 2021, în jurul orei 17.40, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu în interiorul unui imobil situat pe raza municipiului Săcele din  județul Brașov.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, forțele de ordine în vederea protocolării evenimentului și lichidării incendiului.

În urma evenimentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au depistat o persoană de sex masculin bănuită de săvârșirea faptei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 43 ani din municipiul Săcele, județul Brașov.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul unității de poliție în vederea audierii și stabilirii cu exactitate a stării de fapt. 

Activitățile sunt în curs de desfășurare“, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent principal de poliție, Nadia Olaru.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia