Home / Actual / Administrația falită de la Săcele: Dacă nu sunteți în stare să asigurați ordinea publică și un climat de siguranță al cetățeanului, plecați URGENT!

Administrația falită de la Săcele: Dacă nu sunteți în stare să asigurați ordinea publică și un climat de siguranță al cetățeanului, plecați URGENT!

S-a umflat tărâța în pesediștii de la Săcele, îmbuibați în administrație pe salarii nesimțite ce depășesc în anumite cazuri și de 2-3 ori media pe economie.

Da, atât câștigă un primar și un administrator public la Săcele …

Pesedistul Popa a avut grija ca el și cele mai importante personaje să fie răsplătite amețitor comparativ un cetățean de rând din punct de vedere financiar.

Astfel, Primarul Municipiului Săcele este remunerat cu 13.520 lei, iar suma se poate majora cu 25% in eventualitatea in care primaria implementeaza proiecte pe fonduri europene.

Domnul Gâdea Sorin, administrator public al Municipiului Săcele, ajuns pe post direct din pixul primarului primește și el tot 11.440 lei pe lună.

Un tablou trist: Incendieri de Ecoinsule, scandaluri noaptea, probleme in transportul in comun, bombardieri angajati la Primarie

Ne conduc niste aroganti inapti care nu sunt in stare sa asigure in oras un climat de ordine publica si nici de siguranta a cetateanului.

La ultimul sondaj online realizat pe tema sigurantei in municipiu doar 7% din saceleni au spus ca se simt protejati in localitate. DOAR 7!

Săcelenii nu se simt în siguranță în orașul lor.

Administrația locală și autoritățile competente mai au de lucru pentru a-i face pe locuitori să-și schimbe această opinie.

Într-un sondaj online de pe pagina Saceleanul.ro, peste 480 de persoane au răspuns la întrebarea: “Ce părere aveți despre siguranța cetățeanului în Săcele? Ne povestiți din experiențele voastre din oraș?”

93% din votanți, peste 445 persoane au votat negativ, alegând varianta “Mai este de lucrat”.

De cealaltă parte, 7%, adică puțin peste 35 de persoane au ales varianta “Mă simt în siguranță”.

Acum avem vaga senzație că cifrele sunt și mai rele pentru o administrație inapta, dovedit rău-voită și agresivă față de cetățeanul de rând, nu gândită pentru a-l proteja pe acesta.

Cum altfel să interpretăm ca montarea de camere video a avut ca efecte doar amendarea (uneori abuzivă, spun Instanțele) a cetățenilor, în loc să producă paza bunurilor, ordinea publică și prinderea infractorilor de tot felul?

Bine, am înțeles, pesediștii se simt în siguranța în orașul pe care l-au subjugat, dar restul locuitorilor nu mai contează, nu-i așa?

PS: Apropo, bombardierul ăla de bate lume prin oraș, amenință, înjură și se comportă agresiv ce mai face? Stă binemersi pe salar la primărie, așa-i? N-aveți rușine!

Electroprecizia, cartier fără pază și ordine. A treia incendiere de EcoInsula la Săcele?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia