Home / Actual / Editorial: Presa şi unii politicieni săceleni

Editorial: Presa şi unii politicieni săceleni

Presa, fie ea şi online, este iubită şi apreciată de politicieni sau de către personalităţi locale doar dacă scrie de bine.

Este şi situaţia în care se afla şi site-ul de ştiri locale Săceleanul.Ro: cât timp am avut pe site articole pozitive despre un anumit candidat, am fost într-o relaţie bună cu acesta. Eram sunaţi, invitaţi la evenimente, primeam comunicate de presă … Ce să mai? Totul era OK!

La primul articol care îl nemulţumeşte pe candidat, gata, visul frumos şi relaţia amicală se spulberă şi devenim nişte inamici publici. Ba că facem campanie pentru alt candidat, ba că servim interesele nu ştiu cui, ba că primim bani pentru articole, ba că minţim, ba că manipulăm.

Prin această situaţie am trecut şi trecem cu majoritatea candidaţilor la Primăria Săcele, aceştia la început curtându-ne cu promisiuni dulci la care noi nu am dat curs niciodată.
De altfel, NICIODATĂ cineva din echipa noastră nu a cerut și nu a primit bani sau alte foloase pentru a posta articole pe Săceleanul.Ro. Şi nici nu vom face asta!

Concluzia tristă la care am ajuns în ultima perioadă este că majoritatea candidaţilor nu iubesc decât presa prietenă, aservită, cea care laudă şi scrie de bine. Restul sunt detestabili, manipulatori şi perverşi!

Personal, în ultimul an, am avut discutii cu TOATE partidele cu şanse din Săcele. Tuturor le-am răspuns amabil, cu toată lumea am discutat amical şi le-am precizat poziţia mea publică şi cea politică. Toţi au primit acelaşi tratament echilibrat şi au beneficiat de deschiderea noastră.

Dar nu a fost suficient!

Iată cum în ultima perioadă suntem atacaţi iarăşi de aceleaşi personaje ce ne curtau până nu demult, iar asta spune multe despre caracterul acestor oameni.

Săceleanul.Ro este rău! Săceleanul.Ro dezinformează! Săceleanul.Ro discriminează! Săceleanul.Ro este partizan!

De fapt, stimate persoane publice, Săceleanul.Ro a făcut mai mult bine în ultimii 2-3 ani decât aţi făcut voi toţi la un loc!
Când nu eraţi prezenţi în spaţial public, noi am muncit pentru această comunitate şi am făcut-o GRATIS!

Am scris despre oameni, despre asociaţii, am organizat spectacole de muzică, de teatru, am promovat performanțe şi am tras semnale de alarmă comunitare. Am participat la evenimente caritabile şi acum un an şi acum doi ani şi nu era nimeni “important ”acolo, iar acum nu mai avem loc de voi şi de orgoliile vosterpuastre.

Voi aţi apărut în ultimele 4-5 luni şi vă asumaţi tot binele din Săcele, aruncându-ne nouă în spate răul!

Aţi înfiinţat site-uri fantoma de ştiri şi ziare care apar şi dispar ca ciupercile! Vă fotografiaţi pe străzi, vă filmaţi şi distribuiţi prin aceste material de propagandă personală doar părerea voastră şi tot pe noi vă ofuscaţi.

Noi, cei de la Săceleanul.Ro, ne dorim din suflet să se termine această campanie electorală pentru a putea să ne reluăm activitatea REALĂ în slujba acestui oraş şi a locuitorilor săi.

Ciprian Sterpu, Saceleanul.Ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply