Home / Actual / Constantin Lungu pleacă, iar Bogdan Motoc candidează din partea ALDE la Săcele

Constantin Lungu pleacă, iar Bogdan Motoc candidează din partea ALDE la Săcele

motocBogdan Motoc, actual consilier local din partea PNL a decis să părăsească acest partid şi va candida din partea ALDE la Primăria Săcele.

Preşedintele ALDE Braşov, Valentin Soneriu afirmă pe pagina personală a unui site de socializare ca şi în municipiul Săcele ALDE este în plin proces de finalizare a nominalizării candidatului pentru funcţia de primar .

Bogdan Motoc este membru al vechiului PLR, vicepreşedinte judeţean şi este persoana cu cele mai mari şanse să intre în lupta pentru SĂCELE din partea ALDE.

Cu o vastă experienţă administrativă atât legată de Consiliul Judeţean cât şi de consiliul local din Săcele, Bogdan este printre puţinii candidaţi care pot să facă legătura dintre cele două instituţii.

a declarat Valentin Soneriu – Preşedinte ALDE Braşov

Toate acestea dupa ce zilele trecute ALDE Sacele a primit o lovitura. Constantin Lungu, fost presedinte al Filialei PC Sacele, simplu membru ALDE in ultima perioada, a demisionat vineri 22.04.2016 din ALDE.

Motivele demisiei conform unui comunicat de presa au fost:

1.Presiunile din partea Organizatiei Judetene ALDE Brasov privind candidatura lui Bogdan Motoc (Consilier Local din partea PNL) la Primaria Mun. Sacele;

2.Modificarea listei pentru Consiliul Local, in care membrii ALDE (PC) dupa 4 ani de activitate sunt inlocuiti de pe pozitiile eligibile cu persoane (fara a avea calitatea de membru ALDE) impuse de un grup local de interese economice.

Practic se urmareste ca Sacelele sa aibe un primar si consilieri locali care sa poata sa fie manipulat si influentat de grupul local de interese economice. Se prefigurează plecări masive din cadrul filialei.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply