Home / Actual / Drumul Săcele – Valea Doftanei – Câmpina este la etapa studiului de fezabilitate

Drumul Săcele – Valea Doftanei – Câmpina este la etapa studiului de fezabilitate

Ușor-ușor, proiectul de modernizare a drumului Săcele – Valea Doftanei – Câmpina capătă contur.

Consiliul Județean va obține toate avizele pentru tronsonul de drum care traversează județul Brasov, pentru ca apoi proiectul să își continue parcursul pe teritoriul judetului Prahova.

Lungimea totală a drumului este de 24 de km, din care 13,684 km sunt pe teritoriul judeţului Braşov. Numai pentru realizarea studiului de fezabilitate s-au cheltuit 2.795.010,73 lei (cu TVA), spune bizbrasov.ro

Drumul va fi refacut in totalitate, de la fundaţie, până la partea carosabilă, va avea două benzi de circulaţie şi o lăţime de opt metri.

În urma modernizărilor, vor fi refăcute toate podurile şi podeţele de pe traseu.

DJ 102 I, drumul ce leagă localitatea prahoveană Valea Doftanei de zona Brădet-Săcele, va reprezenta o alternativă de circulaţie la Valea Prahovei, însă doar pentru traficul ușor.

(VIDEO) Viceprimarul Géczi Géllert sau cum gura păcătosului adevăr grăiește: ”Banii din împrumutul de 40 de milioane de lei pot fi folosiți și pentru alte proiecte”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia