Home / Actual / Dinamo Bucuresti se pregateste la Sacele

Dinamo Bucuresti se pregateste la Sacele

Echipa de fotbal a clubului Dinamo București se afla la Săcele, într-un cantonament la Hanul Mureșenilor. Stagiul de pregătire centralizată la Săcele se va încheia pe 25 iunie, pana atunci dinamoviștii își continuă programul de pregătire cu două antrenamente în fiecare zi sub comanda lui Flavius Stoican. Dinamoviștii folosesc drept teren de antrenament arena Electroprecizia unde evoluează echipa locală de Liga a V-a, FC Săcele.

 „Băieții s-au prezentat bine și se pregătesc intens. Avem toate condițiile aici, la Săcele. Jucătorii au tot ce le trebuie pentru pregătire. Nu le rămâne decât să muncească, să tragă tare, pentru că doar așa le va fi ușor când va începe noul sezon. Știu că antrenamentele sunt foarte grele, o simt și ei pe pielea lor. Dacă nu suntem bine pregătiți fizic nu ne putem pune în valoare nici calitățile tehnice. Sezonul trecut am reușit clasarea între primele echipe tocmai pentru că am dominat majoritatea adversarilor la acest capitol”

a declarat Flavius Stoican pentru www.fcdinamo.ro. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply