Home / Actual / Din nou alcoolul la volan! De data aceasta pe strada Ady Endre din Săcele

Din nou alcoolul la volan! De data aceasta pe strada Ady Endre din Săcele

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 8 aprilie 2022, în jurul orei 21.55, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 41 ani, care conducea un autovehicul pe strada Ady Endre din municipiul Săcele, județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,16 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

PNL spune NU majorării de taxe și impozite locale la Săcele. PSD și UDMR sunt obediente primarului Popa Virgil 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia