Home / Actual / Detalii cutremurătoare despre modul în care a fost ucisă femeia străzii în Electroprecizia

Detalii cutremurătoare despre modul în care a fost ucisă femeia străzii în Electroprecizia

Tânărul de 24 de ani pe care polițiștii l-au reținut, suspectându-l de omorul din Săcele, a fost arestat preventiv.

El s-ar face vinovat de decesul unei femei în vârstă de 65 de ani, fără adăpost, care a fost găsită decedată, duminică (22 noiembrie), în scara unui bloc din Săcele.

Din reconstituirea cazului, a rezultat că acesta a lovit-o pe femeia ce era intinsa în adăpostul improvizat pe jos, i-a astupat gura cu palma și i-a dat pantalonii jos.

La necropsie, medicii au descoperit că victima avea leziuni interne ce ar fi fost provocate prin introducerea in mod violent în anus a unui corp dur.

 „Din probele administrate a rezultat că, în noaptea de 21/22.11.2020, în jurul orei 24:00, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la parterul blocului nr. 1 de pe str. (…) din municipiul Săcele, numitul ZGM a lovit-o fără motiv cu piciorul pe victima BO în vârstă de 65 ani, care dormea pe casa scării într-un aşternut improvizat, i-a acoperit gura cu palma pentru a o împiedica să ţipe, i-a dat pantalonii jos şi i-a introdus o coadă metalică de mătură/mop în orificiul anal, cu consecinţa producerii unor leziuni ale organelor abdominale-pelvine şi a unei hemoragii puternice, care i-au cauzat decesul”, a transmis judecător Cristina Gabriela Ciolacu, purtător de cuvânt al Tribunalului Braşov .

Anchetatorii l-au reținut pe cel care i-ar fi provocat leziunile mortale, iar ulterior a fost propus spre arestare preventivă, la Tribunalul Brașov.

Judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov în dosarul penal nr.646/P/2020 şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Z.G.M., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25 noiembrie şi până la data de 24 decembrie, inclusiv.

Inculpatul solicitase luarea măsurii arestului la domiciliu.

NOU magazin de încălțăminte în centrul municipiului Săcele, cu produse noi și outlet!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia