Home / Actual / NOU magazin de încălțăminte în centrul municipiului Săcele, cu produse noi și outlet!

NOU magazin de încălțăminte în centrul municipiului Săcele, cu produse noi și outlet!

Shoemix este o afacere locală care și-a început activitatea la sfârșitul lunii Iulie a anului 2019, lansând în primă fază magazinul online www.shoemix.ro

În urma interesului mare pentru produsele comercializate online, acesta a deschis primul magazin fizic la noi, în Săcele!

În magazin veți descoperi încălțăminte sport și de sezon pentru toate gusturile, vârstele și buzunarele. Pantofii sport de la branduri de renume precum Puma, Adidas, Nike, Reebok sunt doar câteva din sute de produse disponibile.

Pe lângă acestea veți găsi atât papuci de casă, șlapi (în sezonul cald), accesorii pentru încălțăminte (branțuri, șireturi, produse pentru îngrijirea încălțămintei, odorizant încălțăminte etc.) câteva genți și rucsacuri, cât și un stoc variat de botoșei pentru bebeluși cu prețuri de la 9.9 lei!

Pentru a facilita cumpărăturile având în vedere și contextul actual, există posibilitatea de a plasa comenzi online cu opțiunea de ridicare din magazin. În mod evident, orice produs se poate proba înainte de achiziție.

Mai mult decât atât, la prima comandă plasată online (exclusiv) beneficiați de -10% Discount! ( Cod: SMX10 )

În magazinul online sunt afișate atât produse noi, cât și produse outlet sau second hand.

Orar de funcționare magazin fizic: L-V 10:00 – 17:30; Sâmbătă: 10:00 – 14:00; Duminică: închis.

Magazinul este localizat în Cernatu, lângă școală (Corp C – Liceul George Moroianu), vizavi de primărie.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia