Home / Actual / Deranj mare în Primăria Săcele după dezvăluirile Saceleanul.ro
fotomontaj Saceleanul.ro

Deranj mare în Primăria Săcele după dezvăluirile Saceleanul.ro

Surse din comunitate vorbesc (cu din ce în ce mai mare curaj) de deranjul provocat de dezvăluirile din Saceleanul.ro conform carora un partid politic “cere cercetarea disciplinară a secretarului general al Municipiului Săcele, Geta Zamfir”.

Sistemul opresiv instaurat la Săcele, acestă dictatură locală pesedisto-gilistă, nu și-a atins scopul. Oamenii încă vorbesc despre ce se întâmplă în interior și o fac din ce în ce mai des. Mărturiile lor vor face obiectul altor articole în viitor.

Să revenim, deci, la cuplul administrativ format din primarul Virgil Popa și secretarul general al municipiului Geta Zamfir, a cărui liniște profesională a fost brusc retezată de o solicitare a ALDE Brașov.

Totul din cauza eliminării din Consiliul Local a lui Bogdan Motoc (ALDE) și a încercării de înlocuire a acestuia cu Gheorghiță Mutu Petre (tot ALDE).

Bogdan Motoc trebuia schimbat deoarece avea momente când nu vedea cu ochi buni inițiativele pesediste de la Săcele, fiind de multe ori de altă opinie în Consiliul Local.

Mai simplu spus, nu mai vota la comanda pesedistă!

Printre artizanii schimbării lui Motoc se află și Constantin Lungu (ALDE), nimeni altul decât tătăl lui Dragoș Lungu (PSD), cel care ocupa un loc calduț de administrator la Centrul Multicultural si Educațional Săcele, dar își petrece orele bugetate generos de primar și postând pe site-ul online de (dez)informații al pesedeului.

Dacă vă sună cunoscută povestea, vă reamintim că Liviu Dragnea se află în închisoare deoarece a angajat la Protecția Copilului niște doamne care prestau munca și pentru partid.

Sigur, nu e nicio legătură cu un oraș de munte, orice asemănare fiind pur si simplu întâmplătoare. Sau unde este vorba de pesediști și banul public nu este nimic întâmplător?

Capul lui Motoc vrem!” dar consilierii s-au abținut!

Pe 27 februarie, ceea ce trebuia să fie o revenire triumfală, chiar şi pentru câteva luni, în Consiliul Local Săcele a fostului primar (pe vremea aceea PDSR) Gheorghiţă Mutu Petre, s-a transformat într-un fiasco pentru acesta şi susţinătorii acestuia. Detalii AICI!

Au fost 9 voturi de DA (5 din partea PSD şi 4 din partea UDMR) şi 9 abţineri, rezultat insuficient pentru validarea mandatului de consilier local.

ALDE Brasov a luat foc acuzând inclusiv o încălcare a legii. O nedreptate, spun aceștia, la care a luat parte chiar și secretarul general al Municipiului Săcele, doamna Geta Zamfir, cea care a contra-semnat hotărârea de Consiliu Local.

Totuși, pentru corectitudine trebuie precizat că mințile înguste ale liderilor unui partid aflat la 2-3% nu par a pricepe că ”unde e lege, nu e tocmeală”, iar la Săcele legea a fost respectată.

Primaria face precizari suplimentare

Aparatul Primăriei Municipiului Săcele a conceput rapid un ”drept la replică”, iar pesedistii au si atacat pe mizeri…, pardon, minunatul lor site de (contra)informații.

Delirul pesedist este complet! Totul este o minciună a Saceleanul.ro, în Primăria Săcele curge lapte și miere (nici nu ne îndoim de asta la ce salarii au șefuții pesediști angajați acolo prin concursuri grele), iar pe cerul patriei apar curcubee de bunăstare.

Iată acest super-comunicat, parcă redactat involuntar cu puterea minții de secretarul general al municipiului nostru: Comunicat CLICK AICI!

Gata, estimăm că în curând hienele de pe Animal Planet nu se vor mai sfâșia între ele pentru o miză atât de mică.

Astea locale vor bate palma, se vor pupa fără frică de COVID-19 (are și virusul mândria lui) și se vor ali(ni)a pentru marele CIOLAN, încă 4 ani la cârma municipiului Săcele.

Se cere cercetarea disciplinară a unei persoane cu greutate din administrația săceleană

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia