Home / Actual / COVID-19: Oameni buni, NU e de bine! Creștere uriașă a cifrelor la Săcele

COVID-19: Oameni buni, NU e de bine! Creștere uriașă a cifrelor la Săcele

În Municipiul Săcele, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 97 de persoane se află în autoizolare și monitorizate la domiciliu. În carantină nu se mai află nicio persoană.

Față de ultima raportare, cea din 25 mai, avem de-a face cu o creștere de 3,5 ori a numărului de persoane aflate în autoizolare și monitorizare la domiciliu.

Județul Brașov a urcat pe locul al treilea în topul persoanelor infectate cu noul coronavirus cu 923 de persoane infectate.

La data de 9 iunie, Direcția de Sănătate Publică informează că în județul Brașov, 29 de persoane sunt în carantină și 1.896 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Precizăm că informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate și numărul de teste COVID-19 efectuate se fac doar de la nivel central, prin Grupul de Comunicare Strategică.

Se cere cercetarea disciplinară a unei persoane cu greutate din administrația săceleană

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia