Home / Actual / Tânăr și neliniștit … pe moped și fără permis prin Săcele

Tânăr și neliniștit … pe moped și fără permis prin Săcele

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 18.50, echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Săcele au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 17 ani, care conducea un moped pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Săcele.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Acțiuni ale polițiștilor pentru verificarea legalității deținerii de material lemnos

O firmă din Sfantu Gheorghe, vinovată de poluarea cu deșeuri la Săcele?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia