Home / Actual / Se cere cercetarea disciplinară a unei persoane cu greutate din administrația săceleană
captura video youtube

Se cere cercetarea disciplinară a unei persoane cu greutate din administrația săceleană

Organizația ALDE, filiala Brașov, cere cercetarea disciplinară a secretarului general al Municipiului Săcele, Geta Zamfir, cea care formează împreună cu primarul Virgil Popa un cuplu de putere în primărie.

Totul din cauza eliminării din Consiliul Local a lui Bogdan Motoc (ALDE) și a solicitării de înlocuire a acestuia cu Gheorghiță Mutu Petre (tot ALDE).

Pe 27 februarie, ceea ce trebuia să fie o revenire triumfală, chiar şi pentru câteva luni, în Consiliul Local Săcele a fostului primar (pe vremea aceea PDSR) Gheorghiţă Mutu Petre, s-a transformat într-un fiasco pentru acesta şi susţinătorii acestuia. Detalii AICI!

Au fost 9 voturi de DA (5 din partea PSD şi 4 din partea UDMR) şi 9 abţineri, rezultat insuficient pentru validarea mandatului de consilier local.

Am scris atunci, din informațiile pe surse, că şi o parte din cei ce au votat DA aveau o altă opinie personală şi nu au fost încântaţi de decizia partidelor din care fac parte de a impune un vot favorabil.

ALDE contra-atacă la Prefectură și cere ”dreptate”

Pentru ALDE situația este ”nelegală” și dorește reglementarea cât mai rapidă a lucrurilor.

Mai mult decât atât, ALDE consideră ca autoritățile competente ar trebui să verifice și legalitatea TUTUROR hotărârilor de consiliu local luate la Săcele din februarie și până acum, pentru că procesul administrativ a fost viciat prin refuzarea validării consilierului propus de către acest partid pentru a-l înlocui pe fostul consilier Motoc.

Deasemenea, aceștia solicită cercetarea disciplinară a activității secretarului general al Municipiului Săcele, Geta Zamfir, cea ”vinovata” de contrasemnarea hotararii de consiliu local nr. 41 din 27 februarie 2020, conform unor surse politice.

Geta Zamfir face parte alături Virgil Popa dintr-un cuplu administrativ de forță ce conduce Municipiul Săcele. Aceasta a devenit secretar general al primăriei în acest mandat administrativ și este, conform unor informații, ”eminența cenușie”. Juridică și nu numai…

Panică la trandafiri: DNA pe urmele PSD!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia