Home / Administratie / Deputatul de Săcele, Ion Ochi trimis în judecată de DNA

Deputatul de Săcele, Ion Ochi trimis în judecată de DNA

Fostul vicepreşedinte al CJ Braşov, Ioan Ochi (fost PSD), a fost trimis în judecată, sub control judiciar, de către procurorii DNA. Acesta este acuzat infracţiunea de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, şi luare de mită.

Alături de Ion Ochi, procurorii DNA i-au mai trimis în judecată sub control judiciar şi pe Viorel Costea, şef al Direcţiei de Administrare Drumuri din cadrul CJ Braşov şi Blaga Nicolae, director al Serviciului de Administrare Drumuri din cadrul CJ Braşov, la data faptelor, în sarcina cărora s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată.

Ion Ochi era la data faptelor vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, iar în prezent este deputat pe Colegiul 2 Săcele în Parlamentul României, ales din rândurile PSD Braşov.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply