Home / Actual / Deocamdată atât s-a putut! Transportul săcelean modernizat cu … încă 3 second-hand-uri

Deocamdată atât s-a putut! Transportul săcelean modernizat cu … încă 3 second-hand-uri

Moș Crăciun a venit mai devreme anul acesta la Servicii Sacelene SRL, unde conducerea a achiziționat pentru parcul auto trei autobuze.

”Municipiul Săcele are încă trei autobuze care vor contribui la îmbunătățirea serviciilor de transport pentru locuitorii orașului”, spune anuntul oficial al Primariei.

Cele trei autobuze achiziționate de către S.C. Servicii Sacelene S.R.L. sunt marca MAN, 3 uși, an fabricație 2011, având o capacitate de 87 locuri și sunt dotate cu rampă pentru persoane cu dizabilități și cu sistem de aer condiționat.

Unul dintre autobuze a fost deja pus în circulație, restul urmând a fi puse în circulație în perioada următoare. Valoarea acestei achiziții a fost de 436.000 lei.

În așteptarea unor autobuze noi

Primăria Municipiului Săcele a făcut demersuri pentru îmbunătățirea transportului în comun și a primit finanțare europeană în valoare de 27.251.476 lei, în urma unui proiect depus împreună cu Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov pentru achiziționarea a 7 autobuze electrice cu lungimea de 10 m și dotarea tuturor autobuzelor din Săcele cu un sistem de ticketing modern.

Moș Crăciun a venit cu SUV-ul, dar interesul a fost redus la aprinderea luminilor de Sărbători la Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia