Home / Actual / (VIDEO) Săceleanul Eduard David, director Unitate Operațiuni Rețea Transilvania Sud, premiat la Gala InvesTenergy

(VIDEO) Săceleanul Eduard David, director Unitate Operațiuni Rețea Transilvania Sud, premiat la Gala InvesTenergy

“Un specialist devotat profesiei, un extraordinar coordonator, având abilități excelente de comunicare, dar și un simț al umorului bine dezvoltat. Un leader activ, întotdeauna alături de echipa sa”.

Astfel îl descriu colegii pe Eduard David, Director Unitate Operațiuni Rețea Transilvania Sud în cadrul Distribuție Energie Electrică România.

La Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor, Dna Mihaela Rodica Suciu,  Director General DEER a prezentat și premiat, cu apreciere și mândrie, pe Eduard David pentru profesionalism, dedicare și performanță.

Vă invităm să vizionați mai sus momentul de premiere. 

Eduard David, CV-ul unui profesionist în energie

Născut și crescut în locuința de servire operativă a unei stații de înaltă tensiune din județul Brașov, Eduard Antal David s-a considerat dintotdeauna aparținător „în totalitate” al Sistemului Energetic Național, cariera în domeniul energetic fiindu-i oarecum predestinată.

În anul 1995 s-a angajat în cadrul Societății de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice Brașov (SDFEE BV), devenid astfel, la 20 de ani, cel mai tânăr șef de tură într-o stație electrică de 110/20 kV.

După absolvirea în anul 1998 a Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității “Transilvania” din Brașov și obținerea diplomei de Inginer în profilul electric, ascensiunea sa profesională a fost constantă, ocupând de-a lungul anilor diferite funcții de conducere, atât în cadrul Sucursalei Brașov, a Filialei de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, cât și în cadrul altor entități ale grupului Electrica sau din zona privată.

În parcursul profesional a avut ocazia să coordoneze echipe de până la 1500 de persoane, iar scopul său a fost acela de a fi un leader activ, întotdeauna alături de echipa sa. Începând cu 07 Septembrie 2021, domnul David Eduard Antal ocupă funcția de Director Unitate Operațiuni Rețea Transilvania Sud în cadrul Distribuție Energie Electrică Romania (DEER).

Încă de la începutul mandatului, principala sa preocupare a fost de a stabili noi soluții tehnice în dezvoltarea instalațiilor electrice, cu focus maxim pe digitalizarea și automatizarea sistemului de distribuție a energiei electrice, având ca scop principal reorganizarea și eficientizarea activității.

Cititi mai multe pe https://www.investenergy.ro/video-eduard-david-este-specialistul-din-deer-premiat-la-gala-investenergy-un-leader-activ-intotdeauna-alaturi-de-echipa-sa/?fbclid=IwAR0rdlZUvEgqeEJtCeWjPfNkv-QSgHBIUPQYv6f5BdkpelZeXd-bDISb53E

foto si text investenergy.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia