Home / Actual / Moș Crăciun a venit cu SUV-ul, dar interesul a fost redus la aprinderea luminilor de Sărbători la Săcele

Moș Crăciun a venit cu SUV-ul, dar interesul a fost redus la aprinderea luminilor de Sărbători la Săcele

Dacă în municipiul Brașov sau orașul Ghimbav a fost aglomerație mare la aprinderea luminilor de Sărbători, la Săcele evenimentul nu s-a bucurat de o prezență numeroasă a locuitorilor.

Poate lipsa zăpezii, poate grijile cotidiene sau poate chiar lipsa de calitate și atractivitate a evenimentului … toate acestea au făcut ca în Piața Libertății să fie prezente cu indulgență 150-200 de persoane.

Acestora li se adaugă și cele câteva zeci ce au asistat la micro-momentele din cartierele municipiului.

Totul s-a desfășurat după o regie cunoscută din anii precedenți. La fiecare jumătate de oră a fost programată o astfel de aprindere în cartiere, bradul din fața primăriei fiind în planul organizatorilor punctul culminant.

Tot Paris al lui Popa Virgil la butoane

Și in acest an câștigătorul și organizatorul a fost tot omul de afaceri Paris Mireț, printr-una din firmele pe care le administrează din umbră, FOR NICE EVENTS SRL. 

Acum organizatorul preferat al lui Popa Virgil a incasat o suma de 17,950 + tva. Cu acesti bani trebuiau asigurate, conform achizitiei publice, achizitionarea a 600 buc turta dulce, asigurarea a 600 ceaiuri calde, asigurarea de bomboane pentru copii, inchiriere si amenajare sanie specifica Craciunului, inchiriere generator curent, asigurare boxe, playere, microfoane, cablaje, inchiriere platforma auto pentru transport sanie, amenajare podium scena 12mp in Piata Libertatii, amplasare grila cu opt lumini dinamice, asigurare grup colindatori pe tot parcursul caravanei, asigurare servicii MC costumat in Mos Craciun, asigurare servicii DJ.

Pentru unii, sărbătorile de iarnă de la Săcele sunt o afacere extrem de profitabila de ani buni. (foto jos)

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia