Home / Actual / Dana Haralambie a sărit 117 m la Lillehammer și a urcat în clasamentul general al Cupei Mondiale

Dana Haralambie a sărit 117 m la Lillehammer și a urcat în clasamentul general al Cupei Mondiale

Săceleanca Daniela Haralambie, participantă de două ori la Jocurile Olimpice de iarnă la sărituri cu schiurile, a urcat pe poziţia 27 în clasamentul internaţional al Cupei Mondiale, în urma probelor de la Lillehammer (Norvegia), se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Române de Schi-Biatlon, spune Agerpres.ro

În prima zi a competiţiei, în proba de calificare HS98, Daniela Haralambie s-a clasat pe locul 21, calificându-se astfel pentru etapele următoare.

În cea de-a doua manşă a probei HS98, Daniela Haralambie s-a clasat pe locul 26.

Duminică, în ultima zi a competiţiei, sportiva antrenata de Florin Spulber si Adrian Comanescu a ocupat locul 19 în calificări cu o săritură de 121 m şi locul 25 în competiţie cu 117 m şi 111 m.

Astfel, Daniela a urcat în clasamentul general al Cupei Mondiale şi se află acum pe locul 27.

La Lillehammer, România a mai fost reprezentată de Alessia Mîţu, Diana Trâmbiţaş şi Delia Folea.

Delia Folea s-a clasat pe locul 48, Diana Trâmbiţaş pe locul 50, iar Alessia Mîţu pe locul 53.

La următoarea competiţie internaţională, Cupa Mondială de la Titisee-Neustadt (Germania), ce va avea loc în perioada 8-11 decembrie 2022, sportivii Federaţiei Române de Schi-Biatlon vor participa la probele individuale masculin, feminin şi echipe mixt, mai spune sursa citată.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia