Home / Actual / O parte din copii au primit cadouri de Moș Nicolae în cadrul campaniei “Bucuria de a dărui” a Parohiei Ortodoxe Săcele Satulung

O parte din copii au primit cadouri de Moș Nicolae în cadrul campaniei “Bucuria de a dărui” a Parohiei Ortodoxe Săcele Satulung

MOȘ NICOLAE AJUTAT DE SFÂNTA FILOFTEEA

Miercuri – 7 decembrie, la prăznuirea Sfintei Filofteea, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, al Maicii Domnului, ocrotitoarea noastră și al Sfântului Ierarh Nicolae, o mare parte din copiii pentru care am pregătit campania “Bucuria de a dărui” au primit cele aduse de Moșu’.

Puține lucruri sunt atât de înălțătoare ca acela de a te bucura de bucuria celorlalți, cu atât mai mult cu cât aceștia sunt dintre cei micuți.

Copilașii, însoțiți la biserică de doamnele profesoare de la Școala Gimnazială nr 4 “FRAȚII POPEEA”, s-au bucurat sincer!

În acest demers am fost și suntem sprijiniți în continuare de OAMENI BUNI care, atunci când au aflat de acest demers nu au ezitat să își ofere sprijinul.

Sunt mulți, de aceea nu îi numim – firme, persoane particulare, credincioși din biserica noastră – dar pentru toți ne rugăm Bunului Dumnezeu, să le răsplătească bunătatea.

Demersul acesta este “îmbrăcat” și în evenimente deosebite!

Unul s-a petrecut aseară, concertul de colinde ‘PE LA CASE LUMINATE”, susținut de MARIA GHEORGHIU și RADU GRAȚIANU. A fost o seară minunată!

Următorul eveniment va fi pe 18 decembrie când, de la ora 16, îi vom avea ca oaspeți deosebiți pe membrii Coralei bărbătești ARMONIA. Vă așteptăm și la acest concert, cu drag!Atât mai spunem: SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!”

P. S. Copilașii au colindat foarte frumos, iar doamna Elena i-a încântat cu harul dumneaei de a povesti. De data aceasta le-a povestit în versuri!

conform postare Facebook Parohia Ortodoxa Sacele Satulung

(FOTO) Cupa Unirii la Șah – șah rapid s-a desfășurat în weekend la Săcele – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia