Home / Actual / Aventuri pe Valea Gârcinului! Un șofer de autoutilitară nu a oprit la semnalele polițiștilor, a fugit din mașină și s-a ascuns într-o curte

Aventuri pe Valea Gârcinului! Un șofer de autoutilitară nu a oprit la semnalele polițiștilor, a fugit din mașină și s-a ascuns într-o curte

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au desfășurat, la data de 06 decembrie 2022, în intervalul orar 16.00 – 18.00, o acțiune, care a vizat asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, depistarea și tragerea la răspundere a conducătorilor de vehicule aflați sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive și pe linie silvică.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, cadrele de poliție au verificat 60 de autovehicule și 65 de persoane și au efectuat 40 de testări cu aparatul etilotest, aplicând 5 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor rutiere prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002.

De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat care conducea o autoutilitară pe strada Gârciniului din municipiul Săcele, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

La scurt timp, șoferul a oprit autovehiculul și a fugit în curtea unui imobil, fiind urmărit și interceptat ulterior.

La solicitarea polițiștilor, acesta a refuzat să-și comunice datele de identificare, motiv pentru care s-au efectuat verificări în bazele de date ale Poliției Române, stabilindu-se identitatea acestuia, precum și faptul că are restricționat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Deocamdată atât s-a putut! Transportul săcelean modernizat cu … încă 3 second-hand-uri – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia