Home / Actual / De la 1 ianuarie, apa şi canalizarea la Săcele sunt mai scumpe

De la 1 ianuarie, apa şi canalizarea la Săcele sunt mai scumpe

De la 1 ianuarie, apa şi canalizarea la Săcele sunt mai scumpe.

Preţul mai mare se va regăsi în factura primită în luna februarie, aferentă consumului pentru ianuarie. „Noile tarife sunt aplicate de la 1 ianuarie 2022, astfel că preţul pentru un metru cub de apă este de 4,86 lei, cu 25 de bani mai mult, iar cel de canalizare este 3,35 lei, cu 18 bani în plus. Preţurile includ TVA. Ca urmare, utilizatorii plătesc 8,21 lei pentru un metru cub, faţă de 7,78 lei, cât a fost în decembrie 2021”, a precizat Alina Bălătescu (foto), purtător de cuvânt Compania Apa Braşov.

Pentru clientii companiei Apa, această scumpire este greu de suportat, mai ales că deja au crescut facturile la gaz şi curent electric şi cele mai multe produse au şi ele preţuri mai mari, spune sursa citată. 

Chiar şi cu această majorare de tarif, reprezentanta Companiei Apa Braşov spune că societatea pe care o reprezintă are printre cele mai mici preţuri din ţară. Alina Bălătescu a precizat că 38 dintre cei 43 de furnizori de apă potabilă din România au un tarif mai mare decât Compania Apa Braşov.

Compania Apa deserveşte localităţile Braşov, Rupea, Ghimbav, Apaţa, Hălchiu, Hărman, Sânpetru, Homorod, Bod, Săcele, Prejmer, Hoghiz, Codlea, Racoş, Mateiaşi, Teliu şi Ungra.

Inconștiență administrativă sau minciună? În timp ce se laudă singur că primăria a terminat cu excedent anul, Popa Virgil oprește mai repede iluminatul festiv din oraș

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia