Home / Actual / Inconștiență administrativă sau minciună? În timp ce se laudă singur că primăria a terminat cu excedent anul, Popa Virgil oprește mai repede iluminatul festiv din oraș

Inconștiență administrativă sau minciună? În timp ce se laudă singur că primăria a terminat cu excedent anul, Popa Virgil oprește mai repede iluminatul festiv din oraș

Primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, se plânge că facturile la curent au crescut de trei, patru ori, în timp ce în cazul gazului metan acestea sunt de cinci, şase ori mai mari decât în aceeaşi perioadă a anului 2020, spune bizbrasov.ro

Primarul oraşului spune că, până acum, plătea aproximativ 150.000 de lei pe an pentru gazul metan şi un milion de lei pentru curentul electric.

„Anul acesta estimăm că vom plăti 750.000 de lei pentru gaz şi trei milioane de lei pentru curentul electric. Singura posibilitate să facem o economie la acest capitol este să oprim mai devreme iluminatul festiv”, a mai precizat Virgil Popa mentionat de sursa citată.

În mod bizar, deți situatia este în mod evident gravă, Popa Virgil are de purtat vendete personale prin Consiliul Local acolo unde lanseaza atacuri catre … nimeni. 

Primarul se laudă cu excedent bugetar, deși este clar pentru toata lumea pricepută, că este vorba de sume necheltuite în 2021 sau mai simplu spus de incapacitatea de a implementa și termina proiecte propuse și bugetate.

În loc sa poarte războaie cu inamici invizibili (poate că un consult de specialitate nu i-ar strica nici dl. primar Popa Virgil???) edilul municipiului Săcele mai bine si-ar vedea de zecile de promisiuni neonorate fata de comunitatea saceleana.

Timpul trece repede, mandatul se termină și ar fi păcat ca Popa Virgil să fie pensionat în 2024 fără câteva realizări pentru comunitatea săceleană.

Și apropo de mandatul administrativ și economiile de la buget, dl primar Popa Virgil și colaboratoarea sa fidelă, doamna secretar de municipiu, cât mai câștigă zilele acestea?

În timp ce la Săcele primarul Popa Virgil respinge cererile, Codlea oferă 260 de loturi de casă pentru tineri

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia