Home / Actual / Un tânăr nu a oprit la semnalele polițiștilor în timp ce șofa noaptea prin Săcele

Un tânăr nu a oprit la semnalele polițiștilor în timp ce șofa noaptea prin Săcele

La data de 9 ianuarie 2022, în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, ce circula pe strada Mihai Eminescu din municipiul Săcele, județul Brașov.

Conducătorul auto nu a respectat semnalul regulamentar efectuat de către polițiști, continuându-și deplasarea, fiind depistat la scurt timp pe raza municipiului Săcele.

Cadrele de poliție au identificat conducătorul auto, acesta fiind un tânăr, în vârstă de 23 ani, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Restaurant Old Europe Inn din Săcele – Meniul pentru zilele 10-14 ianuarie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia