Home / Actual / Daruri pentru copiii Asociaţiei “Atelier Săcelean”

Daruri pentru copiii Asociaţiei “Atelier Săcelean”

Copiii ce participă constant la activităţile Asociaţiei Atelier Săcelean au primit cadouri dulci si nu numai, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun! 29 de cadouri au fost oferite de persoane fizice sau juridice copiilor prezenţi  la sediul Atelier Săcelean din curtea Clubului Elevilor din Săcele.

Una din organizaţiile donatoare a fost Masa Rotundă 6 (Round Table 6), o structură de business networking ce se ocupă anual şi cu participarea la diverse campanii umanitare. Masa Rotundă 6 a oferit cadouri pentru copii, acestea fiind oferite, alături de Săcele, şi în localităţile Budila sau Braşov.

Asociaţia Atelier Săcelean şi-a început activitatea în 2003 şi este coordonată în prezent de Oana Iulia Ioniţă. La activităţile acestei asociaţii participă în general copii ce provin din familii defavorizate sau din grupuri vulnerabile, programele Atelier Sacelean fiind inclusiv de tip after-school.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply