Home / Actual / Daniel Onacă: La Săcele, partidele mari vor candidați marionetă!

Daniel Onacă: La Săcele, partidele mari vor candidați marionetă!

onacaDaniel Onacă încearcă să câştige primăria Săcele alături de UNPR. Cunoscutul consilier local a ales această variantă din cauza situaţiei incerte în care se află PNL Săcele, partid unde s-a aflat in cursa pentru nominalizare. Daniel Onacă şi-a exprimat în dese rânduri nemulţumirea fată de felul netransparent în care se purtau discuţiile în interiorul PNL, discuţii referitoare la nominalizarea candidatului pentru primăria Săcele. Acesta a acuzat jocuri de culise ce-şi propun distrugerea din interior a acestui partid, principalul câştigator fiind candidatul PSD.

Ţin să precizez că am decis să candidez din partea UNPR pentru că este o mişcare politică care doreşte să facă o schimbare cu oameni noi. Celelalte partide mari, inclusiv PNL, îşi doresc primari marionete la Săcele. Acest lucru este INACCEPTABIL pentru mine şi pentru săceleni.

Daniel Onacă, consilier local Săcele

Daniel Onacă este de profesie economist şi are 43 de ani. Îşi desfăşoară activitatea în mediul privat, iar experiența de manager doreşte să o folosească în slujba cetăţenilor oraşului Săcele. Acesta spune că nu doreşte să intre într-o competiţie, decât dacă ştie că poate să o câştige.

De 4 ani sunt şi consilier local, iar în această calitate cunosc bine cu ce probleme se confrunta societatea de aici şi ştiu că le pot rezolva doleanţele cetăţenilor. Până în prezent, administraţia locală a lucrat pentru primar, nu pentru locuitori. Săcele trebuie readus la locul care îl merită. Am puterea de muncă şi dăruirea de a-l ridica la standardele de oraş. Cred că într-un an se vor putea observa rezultatele muncii mele.

Daniel Onacă, consilier local Săcele

In afară de activitatea politică si administrativă, Daniel Onacă s-a facut remarcat în Sacele şi prin înfiintarea CSM Viitorul Sacele, o entitate sportivă locală proaspăt afiliată Clubului Sportiv “Tara Barsei”. La CSM Viitorul Săcele se antrenează la baschet peste 100 de copiii din localitate.

Citeste aici despre activitatea lui Daniel Onacă

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply