Home / Actual / Nu vom avea transport metropolitan mai devreme de 2019!

Nu vom avea transport metropolitan mai devreme de 2019!

Furnizorul de servicii de transport public RAT Braşov are în vedere şi extinderea sistemului de transport public la nivelul întregii zone metropolitane. Conform legislaţiei în vigoare, se poate prelua modelul serviciilor de alimentare cu apă prin crearea unui operator regional de servicii de transport public în care primăriile din zonă, precum şi Consiliul Judeţean, sunt implicate, conform bzb.ro.

Se va putea astfel trece la următoarea etapă de dezvoltare a zonei metropolitane cea a îmbunătăţirii serviciilor de transport şi a legăturilor dintre localităţi. Nu vorbim doar de legătura către şi dinspre Braşov, ci şi către alte localităţi care generează locuri de muncă (Cristian, Prejmer).

În fapt, aceste localităţi vor fi probabil incluse în prima etapă de dezvoltare a sistemului de transport metropolitan. În parcul Industrial de la Prejmer nu lucrează doar prejmereni. Muncitorii vin din Braşov, din Hărman şi Sânpetru, unii chiar şi din Sfântu Gheorghe. În acelaşi mod, Braşovul a dezvoltat noi zone comerciale şi industriale unde este nevoie să se asigure transportul public.

Săcelenii vor rămane în continuare cu actualele condiţii de transport pe ruta Săcele-Brasov, probabil cel puţin pană în 2020.

Solutia pentru un transport de calitate la Sacele aici!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply