Home / Actual / Telefoane de urgenţă pentru hingheri, apă, gunoi şi curent electric la Săcele

Telefoane de urgenţă pentru hingheri, apă, gunoi şi curent electric la Săcele

onacaConsilierul local Daniel Onacă vine în ajutorul săcelenilor printr-o cerere adresată Primăriei Municipiului Săcele, conform căreia pe site-ul instituţiei ar urma să fie postate o serie de numere de telefon foarte utile locuitorilor oraşului Săcele.

Este vorba de numere de urgenţă pentru intervenţii asupra reţelei de apă şi canal, curent electric, gunoi menajer şi curăţenie stradală sau hingheri, numere pe care săcelenii le pot apela atunci când au o urgenţă într-unul din cazurile de mai sus.

În urma apelurilor făcute de săceleni, am considerat că este de un real ajutor ca toate aceste numere de telefon să fie grupate pe site-ul primăriei, pentru eventualele situaţii de urgenţă. Consider că săcelenii trebuie să aibe unde să apeleze în caz de nevoie. Chiar dacă o parte dintre aceste servicii nu aparţin strict de primaria Săcele, aici este locul unde cei mai mulţi dintre locuitori caută soluţionare.

Daniel Onacă, Consilier local

Şi echipa Saceleanul.Ro a fost solicitată să preia aceste numere de telefon pentru a le posta şi vom face acest lucru imediat ce ele vor apărea pe site-ul Primariei Municipiului Sacele.

dan onaca

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply