Home / Actual / Început excelent de sezon şi la mini-rugby pentru săceleni

Început excelent de sezon şi la mini-rugby pentru săceleni

 CS Rugby Sacele Sâmbătă 10 octombrie a debutat sezonul competiţional 2015/2016 la mini-rugby (U8, U10, U12, U14) pe regiunea Muntenia. Ne-am aflat şi de această dată la startul competiţiei, din nou cu gândul la o comportare cât mai bună. Jocurile desfăşurate pe terenurile Complexului Naţional de Rugby Arcul de Triumf, au debutat cu întrecerea grupelor de U8 şi U10, categorii la care din lipsa fondurilor nu am putut înscrie nici o echipă. La categoria U12 s-a aflat şi clubul braşovean Olimpia Sânpetru, echipă ce a avut în componenţă şase jucători ai clubului nostru. Cu media de vârsta cea mai mică, echipă din Sânpetru a reuşit o comportare bună, deşi a fost învinsă în ambele meciuri (0-10 cu Griviţa Bucureşti şi 0- 15 cu Victoria Cumpănă). Din lotul Olimpiei Sânpetru au făcut parte şi săcelenii Pomirleanu Răzvan, Bitoi Ionuţ, Gândac Cristian, Nica Leonard, Şolcan Tudor şi Cârcota Iulian.

La categoria U14, CSR Săcele a întâlnit în primul meci formaţia bucureşteană CSM-Olimpia Bucureşti. Meciul a fost unul dominat de noi în totalitateţ iar la sfârşit am reuşit să învingem cu 10-0 prin eseurile marcate de Murariu Adrian şi Chihaia Casian. În cel de-al doilea meci am dat peipt cu Dinamo Bucureşti. Meciul a fost unul foarte dificil, în care iniţiativa în teren au avut-o pe rând cele două echipe. Cu un plus de experienţă pentru noi am reuşit să obţinem în final o victorie dificilă cu 3-0, printr-o lovitură de pedeapsa transformată de Pantelimon Sorin. Astfel considerăm că cele două victorii pe deplin meritate, ne fac şi în acest nou sezon, una dintre pretendentele la primele locuri. Următoarea etapă va avea loc pe 17 octombrie, tot în Bucureşti şi vom întâlni echipele PCE Ilfov şi RC Mihail Kogălniceanu. Lotul CSR Săcele: Tofan Răzvan, Bălan Rafael, Stroia Răzvan, Dobre Robert, Dragomir Alexandru, Enescu George, Trifan Robert, Murariu Adrian, Dragoş Ianis, Gândac Ciprian, Chihaia Casian (cpt.), Pantelimon Sorin, Văduva Alexandru, Georgea Andrei, Savadan Dragoş, Agoston Daniel, Marin George, Todor Andrei!

SuperRugby1 După încheierea competiţiei ne-am mutat pe terenul de Rugby din Ştefan cel Mare, unde gazdă pentru etapa a doua de U 15-R7 a fost Dinamo Bucureşti.În meciurile din grupa ne-am respectat statutul de favoriţi şi am înregistrat două victorii categorice: 43-0 cu PCE Ilfov şi 36-0 cu Dinamo Bucureşti. În finala am întâlnit din nou echipa constănţeana Tomitanii. Deşi au fost absenţe în ambele formaţii, a fost o finală foarte disputata şi spectaculoasă, în care s-au aflat la conducere pe tabela pe rând cele două echipe. Din păcate la sfârşit a trebuit să ne recunoaştem încă o dată învinşi, la limită, dar învinşi 21-22. Locul doi obţinut la sfârşit, este încă un rezultat excelent, ţinând cont de condiţiile în care s-a făcut deplasarea în capitală, şi ne consolidează poziţia secundă în clasamentul general. Următoarea etapă va avea loc pe 17 octombrie, tot în Bucureşti. Sperăm că vom reuşi să facem posibilă deplasarea echipelor şi la aceste etape, deşi este din ce în ce mai greu! Lotul CSR Săcele: Bodor Alexandru (cpt), Lautaru Adrian, Voinescu Sebastian, Szekely Ştefan, Trif Radu, Cârcota Răzvan, Nica Daniel, Pantilimon Sorin, Chihaia Casian.

sursa: www.rugby-sacele.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply