Home / Actual / Dana Haralambie, 7 clasări consecutive în Cupa Mondială

Dana Haralambie, 7 clasări consecutive în Cupa Mondială

Etapele a 6-a și a 7-a din Cupa Mondială au adus pentru România, prin săceleanca Dana Haralambie, încă două clasări în top 30, respectiv puncte importante în clasament. Astfel, în cele două etape de la Zao – Japonia, Dana s-a clasat pe locurile 30 si 22.

Din cauza condițiilor meteorologice potrivnice, prima etapă programată la Zao, pe trambulina Yamagata a conținut o singură  manșă. Pe arena cu punctul de construcție situat la 95 de metri și cu dimensiunea de 106 metri, în prima și unica manșă a concursului, Dana Haralambie a sărit 78 de metri. Lungimea acestei evoluții i-a adus clasarea pe locul 30 la finele competiției și câștigarea unui nou punct în clasamentul general.

În cea de-a doua etapă de la Zao și, în același timp, ultima din acest șir de întreceri feminine desfășurate în Japonia, Dana Haralambie și-a ridicat nivelul prestațiilor și s-a apropiat la doar o poziție de cea mai bună performanță în Cupa Mondială. Săceleanca a terminat competiția pe locul 22, după sărituri de 87 si 90 de metri, mai mult cu 12 metri decât în ziua precedentă. În cea de-a șaptea etapă a stagiunii, Dana nu doar că a obținut încă o clasare în top 30, ci s-a apropiat la doar nouă zecimi de punct de cea mai bună performanță a carierei și anume locul 21 de la Lillehammer. În aceste condiții, previziunile indică un viitor excelent pentru sportiva din Săcele, spre satisfacția ei și spre bucuria noastră.

În urma clasărilor din acest weekend, Dana mai adună 10 puncte la totalul din clasamentul general al Cupei Mondiale, unde însumează în momentul de față 38 de puncte.

Cupa Mondială feminină își continuă traseul în weekendul viitor, la Oberstdorf.

Citește și despre Gala CS Babarunca!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply